logo
امروز : جمعه ۳۰ شهریور ۱۴۰۳ ساعت ۲۰:۰۸
[ شناسه خبر : ۳۳۹۵۹ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 4 دقیقه ]
امام جمعه شهرستان سلطانیه:

مهمترین‌ترین اقدام تبیینی امروز، تلاش برای حل مشکلات اقتصادی است

مهمترین‌ترین-اقدام-تبیینی-امروز،-تلاش-برای-حل-مشکلات-اقتصادی-است
امام جمعه شهرستان سلطانیه گفت: با توجه به اولویت‌ یافتن مسائل اقتصادی برای مردم، امروز مهمترین‌ترین اقدام تبیینی، تلاش برای حل مشکلات اقتصادی است.

به گزارش پایگاه خبری_تحلیلی «موج رسا» حجت الاسلام عمران حسینی‌نسب در خطبه‌های نماز جمعه این هفته شهرستان سلطانیه با توصیه به تقوای الهی و دوری از گناه و معصیت، با بیان اینکه اطاعت زن از شوهر از حقوق شوهر است، گفت: اطاعت زن از شوهر در اموری است که حق مرد و وظیفه زن است که مسائل زناشویی و خروج از منزل از جمله آنهاست.

بیشتر بخوانید

حجت الاسلام حسینی نسب در ادامه با بیان اینکه یکی از جنگ‌های دشمنان، جنگ شناختی و ادراکی است و در جنگ شناختی اعتقادات، نگرش‌ها و رفتار نخبگان و عامه جامعه هدف قرار می‌گیرد، افزود: هدف از جنگ شناختی، هدف قرار دادن ایمان (دور کردن مردم از ارزش‌ها)، امید (و سیاه نمایی)، اراده (القای ما نمی‌توانیم)، اعتماد (القای ناکارآمدی) و آگاهی (ترزیق اطلاعات گمراه کننده به جامعه) است. 

امام جمعه شهرستان سلطانیه به راه‌های مقابله با جنگ شناختی اشاره کرد و با بیان اینکه با توجه به اولویت‌ یافتن مسائل اقتصادی برای مردم، امروز مهمترین‌ترین اقدام تبیینی، تلاش برای حل مشکلات اقتصادی است. چرا که اگر دشمن به جنگ شناختی روی آورده و امیدوار است تا از این طریق به اهداف خود در مقابل ایران دست یابد، به‌ دلیل مشکلات اقتصادی است، گفت: با گره‌گشایی از مشکلات اقتصادی جامعه و کنترل تورم و گرانی، راهبرد دشمن در جنگ شناختی، کارایی نخواهد داشت. 

وی به راهکارهای دیگر مقابله با جنگ شناختی دشمن اشاره کرد و گفت: در هر جنگی باید در برابر دشمن تهاجمی عمل کرد و لذا در جنگ شناختی نیز آفندی و تهاجمی عمل کردن با ارائه روایات و گزارشات دست اول از وضعیت کشور و همچنین اقناع جامعه و باور کردن جنگ شناختی از راهکارهای مقابله با جنگ شناختی است. 

امام جمعه سلطانیه به تبیین درس‌ها و عبرت‌های فاطمیه پرداخت و با بیان اینکه بعد از رحلت پیامبر به جانشین پیامبر ظلم و حق او غصب شد، گفت: ولایتمداری و محور بودن امام جامعه از درس‌های فاطمیه است. 

حجت‌الاسلام حسینی‌نسب با بیان اینکه در فاطمیه مسلمانان نه تنها دور امام جمع نشدند بلکه با تشکیل سقیفه خلیفه انتخاب کردند و حضرت زهرا (س) در خطبه فدکیه این اقدام را قهقهرایی و عقبگرد معرفی کرده است، چرا پس از رحلت پیامبر مسلمانان از ولیّ خدا و امام حق فاصله گرفتند و همین فاصله، آنان را به جاده باطل سوق داد و عاقبت همین مسلمانان به آنجا رسید که در سرزمین کربلا فرزند امیرالمومنین و حضرت زهرا علیهماالسلام را سر بریدند، افزود: محور بودن امام و دور نشدن از محور ولایت، درس بزرگ حضرت زهرا سلام الله علیها است.

خطیب جمعه سلطانیه با گرامیداشت ۱۰ آذر سالروز شهادت آیت الله شهید سید حسن مدرس و روز مجلس و با بیان اینکه شهید مدرس از روحانیون مجاهد و مبارز و دشمن شناس و دشمن ستیز بود که در ۵ دوره نمایندگی اینها را ثابت کرد و لذا امام می‌فرماید مثل مدرس را انتخاب کنید، گفت: شهید آیت الله مدرس و شهید میرزا کوچک خان جنگلی از علمای مبارز و مجاهد در برابر استبداد بودند و قیام و اقدامشان برای اجرای احکام دین بود. 

حجت‌الاسلام حسینی نسب با بیان اینکه مجلس شورای اسلامی به جهاتی حساس‌ترین و موثرترین نهاد قانونی کشور است و لذا باید افراد متدین، کارآمد، انقلابی، دلسوز، نترس و قانون مدار وارد مجلس شوند و اگر متدین باشد، خیانت نمی‌کند و اگر قانون مدار باشد، خلاف قانون عمل نمی‌کند چرا که قانونگذار باید در عمل به قانون سر آمد باشد، گفت: ایام انتخابات و روز مجلس فرصت خوبی برای بازخوانی وعده‌های نمایندگان است. 

امام جمعه سلطانیه با گرامیداشت روز دانشجو، و با بیان اینکه ۱۶ آذر به این خاطر روز دانشجو نام‌گذاری شده که در ۱۶ آذر ۱۳۳۲ سه دانشجو به علت اعتراض به سفر و دیدار رسمی معاون رئیس‌جمهور وقت آمریکا از ایران، در دانشگاه تهران به شهادت رسیدند و زمینه ساز این اعتراض هم عملکرد آمریکا در کودتای ۲۸ مرداد سال ۱۳۳۲ است و این نشانگر این است که هر چند مهم‌ترین بُعد مبارزاتی ملت ایران در دوران بعد از پیروزی انقلاب اسلامی،‌ مبارزه با آمریکا بود ولی قبل از پیروزی انقلاب اسلامی نیز مبارزه با استکبار آمریکا در بین برخی از گروه‌های جامعه از جمله علما و روحانیون، دانشجویان و دانش آموزان بوده است، گفت: ۱۶ آذر روز طلوع استکبارستیزی دانشجویان است.

حجت‌الاسلام حسینی نسب با اشاره به روز قانون اساسی که در سال ۱۳۵۸ توسط مجلس خبرگان قانون اساسی تصویب و در روز ۱۲ آذرماه ۱۳۵۸ متن قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران به همه‌پرسی عمومی گذاشته شد و به تصویب نهایی ملت ایران رسید که روز مبارک اما مغفول در جامعه است، گفت: قانون اساسی روح جمهوری اسلامی و یک قانون مترقی است که ترجمان خواسته‌ها و آرمان‌های ملت ایران است و علاج دردهای کشور هم عمل به قانون اساسی است.

انتهای خبر/

فرم ارسال نظر